Ürün Yorumu : Avon Advence Techniques Fas Argan Yagı

12.1.15

Herkese merhaba ^.^

Güzel bir haftaya başladığımız Pazartesi akşamından selamlar :) Umarım keyifler yerindedir... Bol yağmurlu ve fırtınalı bir günü geride bırakırken dışarıda inanamayacağınız kadar bol kar yağıyor :)) Taze ve yeni yağan kara bayılırım ben ^^ O dışarıda yağa dursun ben bu güzel akşam vaktinde sizlerle harika bir ürünün yorumunu paylaşmak üzere buradayım...
*
Bugün sizlerle paylaşacağım ürün başlıktan da anlayacağınız gibi Avon'dan bir Fas argan yağı... Uzun zamandır kullandığım bu güzel ve harika ürünü bir indirimde yakalamıştım ^^ Saçlarım bu aralar epey uzadı, sanırım bu lütfu kendisine borçluyum, ben de kendisine  bir yazı ayırarak blogumda teşekkür etmek istedim :)) Eh hadi o zaman başlayalım mı ^^


Şirin baba eşliğinde sizlere bu harika üründen bahsedeceğim ^^ Yukarıda gördüğünüz mavi kutusu olan arkadaş, benim son zamanlardaki en favori saç ürünlerimden oldu :)) Bakırköy'de oturduğumuz zamanlarda da kullanıyordum ama ara vermiştim. Saçlarım inanılmaz bir yıpranma sürecinden geçiyor birkaç yıldır... Beyazlarım olağanüstü arttı ve müthiş bir dökülme de beni çileden çıkarıyor :( Ancak şu sıralar kısa aralıklarla yıkıyorum ve dört beş ürün kullanıyorum, saçlarımdan memnunum :) Baş aktörlerimizden biri de bu arkadaş ^^.


Ürünün dış ambalajı gibi içerisinde de sarı ve turkuaz renkler hakim :)) Renklerine aşık olmamak mümkün değil zaten :)) Ben bu ürünü indirimli fiyatıyla 8.50 liraya aldım :))



Kutusunun dış kısımlarında görebileceğiniz gibi etnik desenler yer alıyor. 30 ml olan bir ürün... Bütün saç tiplerine hitap etmesi harika bir olay :)) Ürün cam bir şişe içerisinde geliyor ve aslında tam da yağ renginde :)) Turkuaz pompası ise size istediğiniz kadar ve oldukça yeterli bir miktarda sunum sağlıyor :)




360 besin öğesi içerdiğine dair bir iddiası var. Ne kadar doğru bilemiyorum ama muhteşem bir kokusu var. Belki de bu koku bu bitkilerin vs. karışımından meydana gelmiştir ^^ 


Aslında daha önceden de argan yağlı ürünler kullanmıştım hatta şu an kullandığım şampuan da argan yağlı... Ancak nedense bu argan yağlarının hepsi farklı kokuyor. Şu an elimde başka bir markaya ait yine Fas argan yağı mevcut. Onu da kullandıktan sonra aslında daha net bir fikir sahibi olacağım. O zaman bir karşılaştırma yazısı yazabilirim :))
*
Ürünün oldukça sıvı bir yapısı var. Elinize aldığınızda oldukça akışkan. Bu nedenle hemen tüketmeniz gerekiyor... Aşağıda tam bir pompa sıkımlık yağ var... Bu açıdan her bir pompası az bir yağ sıkıyor bence... Ama bu da iyi, istediğimizden fazla gelse, ziyan olurdu :) Ancak bir bakımdan ürünü eleştireceğim, ürünü ellerime alıp saçlarıma uyguladığımda elimdeki yağın bir kısmı ellerimden çıkmak bilmiyor. Kaç defa saçlarıma sürmeye çalışsam da ellerimden kuruyana kadar çıkmıyor :(( Bu nedenle ürünü ellerime sürerek kullanma konusunda sıkıntıdayım :)))


Daha ziyade argan yağlı şampuanlarla kullanıldığında etki ettiğini düşünüyorum. Ancak tek başına da oldukça etkili... Bu ürünü uzun saçlarınızda saç uçlarınızı güçlendirmek amacıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz...


Görüldüğü üzere ben yarısını bitirdim bile :) 30 ml olması biraz üzücü, çünkü hemen bitme olasılığı var. Haftada üç dört kez saçlarını yıkayanlar bence depolamalılar indirimde ):)


Ürünün arka kısmında her zamanki gibi karınca dualarımız mevcutlar :)) Bu arada Polonya'da üretilmiş:)


Kısacası, benim saçlarım ara uzun saçlardan olmasına rağmen seve seve kullandığım ve şu sıralar aşk yaşadığım bir ürün oldu kendisi.. Ara verdikten sonra bile vazgeçemediğim ve elimin gittiği bir ürün... Ben bu yazıya başlamadan önce duş almıştım, şimdi saçlarım hafif nemli. Ben bu güzelliği kullanmaya giderken sizler de benim yazımı okumuş olursunuz diye düşünüyorum :)) Umarım yazımdan keyif almışsınızdır, ben bu harika ürünü yorumlandırdığım için çok keyifliyim zira :D Herkese mutlu, huzurlu ve sevdikleriyle güzel bir akşam ve hafta diliyorum... Kendinize cici bakmayı da unutmayın bu arada :)

Daha güzel kozmetik yazılarında da buluşalım !

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.


















You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))