Ürün Yorumu: Bioblas Saç Dökülmelerine Karsı Etkili Şampuan - Anti Sebum

16.3.15

Herkese merhaba ^_^

Yeni bir haftaya daha başlıyoruz ve ben sendromlu ve erken başlayan bir Pazartesi'den sesleniyorum sizlere... Umarım keyifler yerindedir, bugün sizlerle halihazırda kullandığım ve hakkında yorum yapacak duruma geldiğim bir ürünün yorumlarını paylaşacağım. Dilerseniz çok da uzatmadan başlayalım...


Farmasi'nin şahane argan yağlı şampuanlarını bitireli epey oluyor, ben de saçlarım için bir değişiklik olsun diyerek ve de uygun fiyatını görerek marketten temin ettim bu şampuanı. Bioblas'ı daha önce de duymuştum fakat o zamanlar eczanelerde epey yüksek fiyatlara satıldığını düşünüyordum. Böyle uygun fiyata yakalayınca kaçırmak istemedim :)


Saçlarımın yağlı olmasından mütevellit ben de yağlı saçlar için olanını tercih ettim. Anti Sebum özelliği de dikkatimi çekti. Yani B3 Serum katkılı olduğu yazılıyor. Sebum nedir diyenler için kısaca açıklayayım : yağ bezlerinin meydana getirdiği salgı. Yani saçlarımızı yağlandıran melun bulundu arkadaşlar... :) .Sebum hakkında ayrıntılı bilgi için şuraya bakabilirsiniz. Bu arada ürünün dış kutusuyla satılması olayını seviyorum. Bence her şampuan için geçerli olmalı bu. Kutunun dört bir yanına şöyle bir bakalım: Ön tarafını yukarıda görebiliyorsunuz zaten... Bu arada ürünün her bir yanı ayrı bir özenle hazırlanmış ve bilgilendirici metinlerle donatılmış. Resimlerden okuyalım, öğrenelim :)








Kutuyu açalım artık...



Kutuyla benzer renklerde çıkan şişesi orta boy bir şişe... Ön ve arka kapağı da yine bilgilerle dolu...




Ürünün güzel ve kolay açılan bir kapağı var. Yuvarlak olması da işimizi kolaylaştırıyor. Orta boylarda bir akış deliği var.





Şampuanın rengi beni çok şaşırttı doğrusu... Şampuanın kıvamı orta akıcılıkta hatta biraz sıvımsı, güzel köpürüyor ve normal durulanıyor. Ama o renge rağmen kokusunun muhteşem olduğunu söylemeliyim. Hani bazı kokular vardır, size banyo yaptığınızı ve temizlendiğinizi hissettirir, işte bu da o kokulardan....


Şampuan ilk başlarda beklentimi pek karşılamasa da iki üç kullanımdan sonra dökülmeyi gerçekten engellediğini gördüm. Ancak yağlanma konusunda pek etkili olamadı diye düşünüyorum. Şu an halen kullanıyorum ve birkaç kullanımlık bir miktar kaldı. Bittiğinde tekrar alabileceğim bir ürün bu. Sizlere de yağlı saçlarınız varsa ve dökülme konularında problemleriniz mevcutsa bu şampuanı tavsiye edebilirim. Üstelik artık her markette -hatta Hisarcık'ta bile- bulabiliyoruz, eczane derdi yok. Fiyatı da oldukça uygundu, 7 veyahut da 8 liraya aldım. Aklınızda bulunabilecek bir seçenek kendisi :)

Diğer şampuan yorumlarım :


Kendinize çok iyi bakın, daha güzel kozmetik ve bakım yorumlarında görüşmek dileğiyle...

Sevgiyle Kalın

ve

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler,

HC.









You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. Merhaba
    Uzun süre kullandım ancak bir faydasını göremedim bıraktım. Etkisi herkeste aynı olmayabiliyor sanırım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, bence de çok çeşitli faktörler var, bir süre sonra belki benim saçlarıma da iyi gelmeyebilir... :(( Şimdilik birlikteyiz :)

      Sil
  2. Benimde saclarim cok yağlı kalin telli ama yinde sönük, sampuan onerebilor misiniz bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şampuan her saça iyi gelmeyebilir ve bende bu konuda uzman değilim, sanırım kendiniz deneyip en iyisini ve saçınıza iyi gelenini bulmalısınız. Şimdi ben size ne önersem belki de bendeki etkisini sizde göstermeyecektir. O nedenle sık sık şampuan değiştirmeli ve de şampuanınızı mutlaka bir saç kremiyle birlikte kullanmalısınız...:)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))