Ürün Yorumu : Marrakesh Argan Yagı

30.3.15

Herkese merhaba ^.^

Yeni bir haftanın ilk gününden, ayın son günlerini yaşadığımız günlerden selamlar... Bugün hava oldukça kapalı, ben de bu yoğun iş gününü bitirip dinlenme faslına geçenlerdenim. Sizlerle uzunca bir zamandır kullandığım ve hakkında fikirlerimi derleyip toparladığım bir saç bakım ürünü paylaşacağım bugün... Dilerseniz başlayalım...
*
Bugün paylaşacağım ürün başlıktan da anlayabileceğiniz üzere bir argan yağı....


Ben bu ürünü yaklaşık olarak bir buçuk aydan beri kullanıyorum. Argan yağı son zamanlarda en popüler saç bakım ürünü biliyorsunuz. Benim de favorim oldu ilk kullandığım günden beri, hatta ilk kullandığım argan yağı, Avon Fas Argan Yağıydı. Yorumum için şuraya tıklayabilirsiniz. Onu bitirdikten sonra çekilişten kazandığım bu ürüne bir şans vermeyi düşündüm ve iki haftada bir olmak üzere bu ürünü kullanıyorum. Ürünün ambalajını çok sevdim, kutusu epey koruyucu ve kapsamlı düşünülmüş. Ancak ön kapakta üzerinde yer alan vaatlerin çok abartılı ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Saç bakım iksiri falan, bence ürünü tanıtırken bu kadar abartmak pek olmamış. Kaldı ki sizin ürününüzden beklentisi yüksek olanlar bu beklenti karşılanmadığında hem ürününüzden kötü bahsedecek hem de sizleri kötü tanımış olacak :(


Ambalajının ince kenarlarında bir yandan Türkçe, diğer yanda İngilizce bilgilendirme yazıları mevcut. Ön ve arka kapak da yine aynı şekilde İngilizce ve Türkçe olarak dizayn edilmiş.





İngilizce yazılar...



Ürünün üstünde ve altında da aşağıdaki gibi sarı bir bant içeriğinde marka ismi yer alıyor.


Hadi artık ambalajı açalım !



Ambalaj içerisinde üç gözlü bir karton kutu yer alıyor. Bu üçlemenin en ortasında ise cam şişeli argan yağımız meydana çıkıyor :)



Şişemiz orta boylarda, kahverengi. Şeffaf bir kapağa sahip. Pompalı bir ürün olması, kulanım açısından pratiklik sağlıyor. 60 ml.lik bir ürün bu ve bana göre ürünün boyutları oldukça yeterli. Üründe hayvan deneyleri yapılmamasını ve alkol kullanılmamasını sevdim.










Marrakesh'in argan yağı, şeffaf bir renkte. Kıvamı orta akıcılıkta. Tek bir pompada epey yüklü bir miktar geliyor elinize. Bu açıdan oldukça bereketli bir ürün. Kokusu da rahatsız edici olmasa da benim pek hoşuma gitmiyor. Ancak Avon Fas Argan Yağı'na göre kokusu ellerinizden daha çabuk çıkıyor, ki ben de bunu sevdim :)






Ben ürünün gerçek anlamda işe yarayıp yaramadığını anlamak için iki haftada bir kullandım. Ancak kendisiyle ilgili pek de olumlu yorumlarım olmayacak, zira ben bu ürünü kullandığım hafta ile kullanmadığım hafta arasında pek de bir fark göremedim :( Saçlarımda herhangi bir değişiklik olmadı. Dökülmesinde ya da yağlanmasında da herhangi bir değişiklik göremedim. Saçlarımda inanamayacağım bir etkide de bulunmadı. Şu an ürünün %30'unu kullanmış durumdayım, elbette bitene de kullanmaya devam edeceğim, ancak Amerika menşeli bu ürünü sanırım bir daha almam ve kullanmam. Zaten Argan yağı hakkında okuduğum bilgilere göre, argan yağı Fas'da yetişen argan ağacından elde ediliyormuş. Bu sebeple yoluma Avon Fas Argan Yağıyla devam edeceğim . Saçlarım onu pek bir sevmişti :)




Evet arkadaşlar, benim bu ürüne dair yorumlarım bu şekildeydi... Ancak unutulmamalı ki bunlar benim saçlarımda görülen veya görülemeyen etkiler, yorumlarım sübjektif olup sizlerin saçlarında daha farklı sonuçlar ortaya çıkması da ihtimal dahilindedir. Sonuçta ürünler herkesin üzerinde farklı etkide bulunabilirler. Eğer bulursanız ve de fiyatı size uyarsa şans vermemeniz için bir sebep yok. Umarım faydalı olmuştur, daha güzel kozmetik ve bakım ürünü yorumlarında görüşmek dileğiyle...

Diğer Argan Yağı yorumum:


Sevgiyle Kalın

ve

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler,

HC.













You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))