Ürün Yorumu: Elidor Kuru Şampuan

23.1.16

Merhabalar...

Yeni bir yazıyla daha bir aradayız, umarım keyifler yerindedir... Bu güzel Cumartesi gününde ki bence haftanın en güzel günüdür, ben de sizlerle yeni bir ürün yorumu paylaşmak üzere blogumdayım. Hemen başlayalım!

Kuru şampuanlar son zamanlarda epey popüler olan ürünlerden, en son uygun fiyatlı bilindik ürünler kategorisinde Avon ve Elidor da bu ürünü piyasaya sürdüler, ancak bu alanda en ünlüsü ve en başarılı bulunanı Gratis'lerde satılan Batiste markasına ait olan kuru şampuanlardır. Bilmeyenler için söyleyelim, kuru şampuan saçınızı yıkamadan kısa süreli de olsa saçınızı şekillendirmenize ve saçınızdaki o yağlı görünümü azaltmanıza yardımcı olur. Ben de aslında saçlarımı yıkamayı tercih etmeme rağmen bu ürünü merak edip bir şans vermek istedim.


Ürünümüz, tombul bir tüp içerisinde elimize ulaşıyor, Elidor yeşili bir şişesi var bu yağlı saçlara özel olan kuru şampuanın. Elidor'un çıkardığı kuru şampuanın bir normal saçlar için bir de yağlı saçlar için olan versiyonu var. Bendeki yağlı saçlara özel olan versiyonu. 200 mililitrelik bir ürün.


Şişenin kullanımı kolaylaştıran ergonomik bir yapısı var, sert plastikten elinize tam oturan bir şekilde dizayn edilmiş. Şeffaf renkli kapağı da koruyucu ve ürünün kurumasını önleyici özellikte. Sprey formlu olması da saç diplerine nüfuz etmesini kolaylaştırsa da havaya saldığı gazlar konusunda şüpheliyim. Şişenin ön yüzünde sade bir tasarım göze çarparken arka yüzde de çok sistematik çalışılmış. hatta kuru şampuan ile ilk kez tanışanlar için bir şema ile kullanım daha güzel açıklanmış. Bu şemaları çok sevdim ve çok başarılı buldum. Ayrıca arka bölümde yine şişenin ve ürünün çok kolay alevleneceği de belirtilenler arasında. Ve kuru şampuanın su tüketimini %37, enerji tüketimini ise %15 azaltacağı da belirtiliyor...






Kuru şampuan aslında bana pek yakın gelen bir fikir değil, çünkü susuz bir temizlik düşünemiyorum. Ancak, yine de çok zor durumlarda hayat kurtaran bir fikir olduğunu da yadsıyamayacağım. Tercihimi Batiste yerine Elidor'dan yana kullanmamın ise hiçbir sebebi yok, sırayla hepsini denemeyi düşünüyorum. Benim saçlarım artık tüm saç ürünlerimde bahsettiğim üzere yağlı bir saç tipine sahip, o sebeple saçlarıma özel olan bu ürünü denemeyi çok istiyordum. Ve nihayet de denedim ve uzunca bir süredir kullanıyorum.


Detaylara geçecek olursak; sprey formda bir fısfıs yardımıyla saçlarınızın diplerine sıkıp ovalayarak dağıttığınız bu ürünün formundan dolayı rengini göremiyoruz ancak beyaz bir rengi var, yapısı hakkında da gaz halinde kullanıldığından pek fikrim yok. Sadece saç diplerime uyguladığımda sert bir yapısı olduğunu ve ürünün çok katı olduğunu hissediyorum. Saç diplerime çok kolay dağılmıyor. Onun dışında gerçekten bence çok kötü bol kimyasal kokan bir kokusu var, bu kokusu yüzünden üründen nefret etsem de çok sıkışınca illa ki kullanıyorum.


Çok başım sıkışmazsa kullanmadığım ürünlerden, ben sırf bir kez denemiş olmak ve blogumda yorumlamak için satın aldım bu ürünü ve yukarıda söz ettiğim diğer çeşitlerini veya markalarını da aynı şekilde sırf meraktan alacağım. Gerçekten fikrimi değiştirecek kadar harika bir kuru şampuan bulursam bunu sizlerle paylaşmayı çok istiyorum. Bazı arkadaşların yorumlarında söylediği gibi benim saç diplerimde beyaz bir tortu halinde kalmadı hiç ama benim saçlarım bayağı bir uzadığı için ancak bir gün boyunca etki ediyor. Akşamına veya sabahına zaten ben dayanamıyorum saçlarımda bir ağırlık yarattığından ve diplerinde kalıntı varmış gibi hissettiğimden yani aslında temizlik hissini vermediğinden dolayı yıkıyorum. Benim için çok zor zaman kurtarıcısı diyebilirim ve mümkün olduğunca da kullanmamaya çalışıyorum. Aynı zamanda bence fiyatını da kesinlikle hak etmiyor, kuru şampuanların normal şampuanlara oranla neredeyse iki kat daha fazla yüksek bir fiyatı var. Bence normal şampuanlar çok daha avantajlı, ancak yine de karar sizin ^^


Evet arkadaşlar, benim bugün sizlerle paylaşacağım ürün yorumum bu şekildeydi, birlikte güzel bir kuru şampuanı tanıdık yorumladık... Umarım işinize yarar faydalı bir yorum olmuştur, daha güzel kozmetik yorumlarında da görüşelim mi?  Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında 'Bu Siteye Katılın' yazısına tıklayarak- takip etmeyi ve beni Instagram, Pinterest gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın ^.^ Tüm hesaplarıma yazımın sonundan ulaşabilirsiniz ^^

Görüşmek üzere !

Sevgiler...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️ 


















You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))