Ürün Yorumu: Newsp Hidrojel Göz Çevresi Bandı

22.2.16

Günaydın !

Güzel bir sabaha daha uyandık, benim için biraz hasta bir sabah olsa da yine de güne gülümsemeyi seçiyorum ve inadına barış, inadına mutluluk ve huzur diliyorum tüm insanlık için ! Bu güzel günde güne yeni bir yazıyla merhaba demek istedim, uzun süredir kullandığım güzel bir ürün yorumum var sizler için !

Peki bugünkü misafirimiz hangi ürün olacak diye soranlara cevabım başlıkta da yazılı olduğu üzere Newsp markasına ait olan bir göz çevresi bandı olacak :) Newsp markasını daha önce duymamış olabilirsiniz, bu arada duyanlar eğer varsa muhakkak benimle ve diğer okurlarla paylaşsınlar lütfen yorumlar kısmında, duymayanlar için Bim marketlerde satılıyordu bir dönem, aktüel kısmında diyebilirim. Ben de hatta zaten oradan aldım, ancak ne yazık ki bir kutu almıştım bir denemek için ve bir daha da göremedim, eğer şimdiki aklım olsaydı, kutu kutu alırdım herhalde ! Peki gerçekten bu kadar güzel bir ürün mü, hadi gelin birlikte inceleyelim :


Ürünümüz dediğim gibi Bim marketlerde satılıyordu... Bende de göz altı ve üstü ürünlere karşı son zamanlarda bayağı alaka geliştiğinden bu ürünü görür görmez almak istedim, ancak şuan bir kutucuk aldığımdan dolayı kendime biraz kızgınım... 

Ürün elimize hafif karton bir kutuda ulaşıyor, dört tarafı da yazılı olan kutumuza yakından bakalım:




Gerçekten bilgilendirmelerle dolu bir kutu tasarlamışlar, çok da iyi yapmışlar çünkü karton kutuda saklamak kaybolmamaları ve bir arada durmaları açısından muhakkak gerekli, bu nedenle kullanım bitene kadar karton kutuyu atmamanızı tavsiye ediyorum, ben zaten ürünlerimi kutularında saklamayı tercih ettiğimden sıkıntı olmadı pek ^^ Kutunun arka kısmı ve ön kısmı özellikle çok güzel bir tasarım sahip. Yakından bakalım şu arka kısmı:


Göz çevresi için bant fikri her zaman bende 'okeydir' aslında, yani hangi markanın olursa olsun tavımdır bu tür ürünlere... Bu ürünü de görür görmez sepete atmıştım, içerisinde ön kapakta da gördüğünüz gibi göz altı şekline uygun hidrojel yapıda yani 'ıslak ve jellenmiş gibi' diyebileceğimiz bantlar mevcut, ikili halde... Kutunun kapağını açtığınızda ikili paketlenmiş halde çok şık beyaz poşetlerde geliyor bu bantlar...


Hadi kutuyu açalım: Sizler için biri açılmış, biri de açılmamış iki poşet de ekledim...


Sizlere bu poşetleri daha detaylı göstermek istiyorum: Ön ve arka kapak dizaynıyla birlikte.




Bu beyaz koruyucu poşetleri çok sevdim doğrusu, hem ürünün kuru kalmasını sağlıyorlar hem de kaybolmalarını önlüyorlar... Poşetin üzerinde yırtabileceğiniz bir alan var, oradan tutup yırtıp kullanıyorsunuz, birazdan bantların yapılarını da göreceğiz zaten ^^ 


Bantlar aslında çok yumuşaklar, özellikle jelli tarafları. Şeffaf bir dikdörtgen üzerine karşılıklı yerleştirilmiş bantlar yüzünüzde gözüken tarafları tanımlayamadığım bir kumaş şeklinde. Aşağıdaki resimlerde de net bir şekilde göreceksiniz zaten :)


Bantlar aslında tam da göz altlarımıza uygun şekilde bir ucu dar açılı, bir ucu geniş açılı. Jelimsi kısımları şeffaf dikdörtgenin üzerinde. Jelimsi bölümleri inanılmaz güzel portakal kokuyor, ve içerisinde alfabenin bütün vitaminleri mevcut dermişim :)) Ama alfabenin E, A, C vitaminlerine, Provitamin B5 ve B3'e sahip olduğu yazılı. 


Benim bu ürünle ilgili deneyimlerim ise oldukça pozitif ! Gerçi dürüst olmak gerekirse vaatlerinden herhangi birini yerine getirdiğini düşünmüyorum ama (göz altı ve çevresinde morluklarında azalma,şişliklerde azalma, halkalar, kırışıklıklar için ) yine de verdiği hissi sevdim diyebilirim. Bir kere olağanüstü güzel bir portakal kokusu var, ki portakala bayılırım, bu kesinlikle bir artı! Göz altlarıma cildimi temizleyip tonikledikten sonra uyguladığımda göz altlarımda ciddi bir ferahlama ve tazelenme hissediyorum. Üstelik kullanımı çok pratik ve basit. Yine aynı şekilde kullandıktan sonra göz altlarınızdan çıkarmak istediğinizde yumuşacık bir şekilde çıkıyor, ve en hassas derimiz olan göz altı derimize hiçbir şekilde zarar vermiyor. Yine göz altında herhangi bir tahrişe de sebebiyet vermedi. Bu ürünü çok severek kullandım ve Bim marketlerde yeniden yakalarsam beş ya da altı kutu almak istiyorum. Muhakkak da bir bakmanızı tavsiye ediyorum :))


Evet arkadaşlar, yine güzel bir ürün yorumu daha paylaştık. Umarım keyif aldığınız ve faydalandığınız bir yazı olmuştur. Yeni yazılarda da görüşelim mi? Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında 'Bu Siteye Katılın' yazısına tıklayarak- takip etmeyi ve beni Instagram, Pinterest gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın ^.^ Tüm hesaplarıma yazımın sonundan ulaşabilirsiniz ^^

Görüşmek üzere !

Sevgiler...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️  
























You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. teşekkürler paylaşımın için ♥ elimdeki laction marka göz çevresi bandı tükendiğinde şans verebilirim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulursanız mutlaka şans vermenizi tavsiye ederim :)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))