Ürün Yorumu: Avon Sensuelle EDP Parfüm

21.3.17

Herkese merhaba!

Nasılsınız şekerler? Umarım iyisinizdir, yeni haftanın ilk yazısından selamlar... Bugün hep birlikte yeni bir ürünü inceleyip yorumlarını okuyacağız :) Hadi başlayalım!

Bugün sizlerle son zamanlardaki en favori parfümüm olan Avon Sensuelle'i konuşmak ve kendisini sizlere çok daha yakından tanıtmak istedim :) Zira ben parfümü yarıladım bile, üzerinde konuşamadan bitirip de öylesine sadece bitenlerimde yer etsin istemedim, o nedenle de yazısını öne çektim.

Parfümümüz, benim parfümlerini büyük beğeniyle kullandığım Avon markasına ait, sanırım uzun ömürlü demirbaş parfümlerinden markanın. Aslında benim çeyizimde yer alan bu parfüm, uzunca bir süredir-4 yıldır- kullanılmayı bekliyordu, neyse ki bozulmadan kullanmak aklıma geldi ve kendi kendime 'Hey! Neden bu parfümü çekmecende öylesine bekletip duruyorsun ki dostum?' diye sordum ve hemen kullanmaya da başladım :) İyi ki de başlamışım :)


Parfüm elimize zarif, buğulu cam şişesinde ve de pembe karton kutu ambalajında ulaşıyor. Ambalaj her zaman için çok önemlidir, parfümlerin karton kutu içerisinde ulaşması fikrine de parfümleri karton ambalajlarında saklamaya da bayılıyorum gerçekten. Parfüm 50 mililitrelik ve de bir EDP.




Bana göre özellikle bir kadın parfümünde olabilecek en şık tasarıma sahip ve bu özelliğiyle de diğer parfümleri bir sıfır geride bırakıyor. Ambalajına gerçekten bayılıyorum, kullanımı da pratikleştirerek keyifli bir kullanım sunuyor.

Parfüm içeriğine göz atalım: Avon bu parfümü şöyle tanımlıyor: 'Çiçeksi ve oryantal koku grubundan olan Avon Sensuelle bayan parfüm içeriğinde çok nadir bulunan Tiare çiçeği ve kaşmir içermektedir. Ferahlatıcı ve tropik özelliği ile portakal çiçeği ile de zenginleştirilen Avon Sensuelle Edp romantik duygusal ve zarif kadınlar için en özel kokulardan bir demet sunuyor. İçinizdeki güzelliği yansıtan büyüleyici bir parfüm kullanmak isterseniz bu koku sizin için ideal. Farklı olmayı sevenler için fark yaratın.' Gerçekten de tasarım olarak da hafif pudramsı kokusu ile de romantik-duygusal-zarif kadınlar için üretilmiş diyebiliriz. Üst notalarında; bergamot, mandalina, portakal çiçeği, orta notalarında; Tahiti gardenyası, kediotu, nilüfer, alt notalarında ise; kaşmir, vanilya orkidesi içeriyor. Ben ise daha çok çiçeksi kokularla pudramsı hafif kokuları daha çok alıyorum ve meyve kokuları geri planda kalıyor.



Aslında daha yeni kullanmaya başlasam da sıktıktan sonra çok daha hoşlaşan kokusu ve 4-5 saate yakın kalıcılığıyla benim çok sevdiğim bir parfüm oldu. Hatta son dönemin favorileri yazıma bile konuk oldu kendisi... Uygun fiyatlı parfüm denince Avon'u gerçekten de tek geçerim açıkçası, her parfümünü neredeyse çok çok beğeniyorum. Hala henüz kullanmadıklarım var ancak almak için sabırsızlanıyorum doğrusu. Parfümü açıkçası yanımda taşımıyorum sadece evde kullanıyorum ancak dışarıda kullanım için de çok uygun olan kalın cam bir yapısı var. 



Hafif ve aşırı boğucu olmayan ama çok da yok gibi durmayan bir koku arayışındaysanız, pudramsı kokuları seviyorsanız bakabileceğiniz bir parfüm, ancak yine emin olamıyorum üretimden kalkmış olabilir. Çünkü yazısını yazmadan hemen önce Avon'un sitesine baktığımda ismini cismini göremedim :( Umarım üretimden kalkmamıştır diyorum, çünkü kendisini kullanmaya devam etmeyi canı gönülden isterim :) Giysilerdeki kalıcılığı tendekinden daha uzun süreli, hafif bir kokusu var ve bana göre daha çok kış kokusu. Benim sevdiğim bir parfüm oldu, dediğim gibi yarıya bile indirdim, belki ambalajından belki de benim bol keseliğimden ancak çabuk bittiğini düşünüyorum, zaten elli mililitre, o nedenle belki kokuyu severseniz benim gibi yedeklemeniz gerekecektir, çünkü malesef biraz çabuk bitiyor :(



Benim bu güzelliğe dair yorumlarım, görüşlerim ve detaylar işte böyleydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

5 yorum oku / yaz

  1. hiç denememedim bunu ama şişesi çok da güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişesi gerçekten de çok güzel ben de severek kullanıyorum.

      Sil
  2. Adsız8.10.17

    Ben de uzun süre kullandım, fakat artık avon kataloglarında yok. Üretmiyorlar galiba. Nedeni hakkında bir bilginiz var mı? Bir de almak istersem nereden bulabilirim acaba?

    YanıtlaSil
  3. Bende çok seviyorum bu parfümü fakat artık katalog ta yok üretilmiyor heralde ama nere bulabilirim uygun fiyata zamanında çok kullandım memnunum

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel Bi parfümdü keşke bulabilsem şuan nette var bazı yerlerde ama çok pahalı

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))