Ürün Yorumu: Flormar Silk Matte Liquid Lipstick - 13 Pink Dream

26.10.17

Herkese merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Epey uzun bir aradan sonra yeniden birlikteyiz, biraz uzun bir ara oldu farkındayım. Bugün sizlerle yine bir ürün yorumu paylaşacağız, kaldığımız yerden devam yani :) Hazırsanız hemen ürünümüzü tanımaya ve tanıtmaya başlayabiliriz :)

Ürünümüz, son dönemlerde çıkardığı süper seriler olsun bu serilerdeki bol miktarda çeşitlilik olsun kendini sürekli geliştiren kayda değer markalardan biri olan Flormardan... Son dönemdeki gelişimini hayret ve tebrikle destekliyoruz bu arada :)) Bugünse markanın dikkat çekici ürünlerinden likit rujlarını ve bunlardan Pink Dream rengini inceleyeceğiz, hemen başlayalım...

Ürünün tüp şeklinde bir formu var ve tam anlamıyla orta boylarda bir tüpü andırıyor. Şeffaf cam şişesine siyah klasik kapaklar eşlik ediyor. Sağlam bir ambalajlaması olduğunu söyleyebilirim, ayrıca bu seri 'Silk Matte' ismiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.... Bu ismin gerekçesi yazının ilerleyen kısımlarında :)



Ürünün boyutları çok büyük avantaj sağlıyor, taşıması kolay, çantaya atması veya makyaj çantasında bu minicik şeye yer bulması çok kolaylaşıyor elbette :) Cam şişesi de ürünün şıklığına şıklık sağlamlığına sağlamlık katıyor.

Ürünü açtığımızda siyah ucun ruju uygulayacağımız aparata dönüştüğünü görüyoruz. Orta boylarda rujun süngerli uygulama aparatı da minicik ve dudağa sürümü kolaylaştırıyor.


Aparatında sadece çubuğunun tamamen ruja bulanması olayını sevemedim her seferinde temizlemek ürün zayiatına yol açıyor. Onun dışında süngeri gayet başarılı bence, ürünü emmiyor veya püskürtmüyor, uygulamayı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış bir ucu daha yassı şeklini de çok sevdim:)


Gelelim ürünün detaylarına...

YAPI: Likit rujun genel olarak çok opak bir yapısı var. Zaten uygulama aparatında da gördüğümüz üzere rengini tam ve opak olarak sunan orta akışkanlıkta bir yapıya sahip... İlk katta rengini veriyor, inanılmaz opak bir görünüm sağlıyor. Dudakta serinin ismine uygun olarak gerçekten de ipeksi bir matlık sağlıyor, bu hisse bayılacaksınız eminim. Onun dışında hemen kuruyup dudakla bütünleşiyor. Beni hayal kırıklığına uğratan daha çok rengi oldu çünkü ambalajında durduğundan bir ton açık duruyor dudakta...Bu da biraz daha açık renkte cırtlak bir pembe tona denk geliyor, yani benim hiç sevmediğim tonlara... Çünkü ben daha ziyade gül kurusu gibi bir renk olarak düşünerek almıştım o nedenle bana biraz açık bir renk olarak kaldı :(

KOKU: Rujun çok rahatsız edici olmayan güzel bir kokusu var diyebilirim, dudakta da hemen opaklaşıp matlaştığı için bu kokuyla fazla haşır neşir olmuyoruz zaten ^^

İŞLEV: Bence likit mat ruj olarak güzel bir ruj diyebilirim, dudakta hemen opaklaşıyor, rengini güzel veriyor, sürümü kolay bir ruj olduğu için işlevlerini gayet güzel yerine getiriyor evet!


Benim sevdiğim ancak dışarıda çok kullanamadığım bir ruj oldu malesef ama serinin diğer renklerine kesinlikle bakıp indirim zamanında birkaçını almak istiyorum gerçekten de :) Umarım yazımı keyifle okudunuz. Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. renk harika bravo Flormar :)

    YanıtlaSil
  2. bu renk bende yok ama yapısı ve diğer renklerini çok sevdiğim bir seri bu hatta favorim diyebilirim..

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))